Om os

Tealure er en social virksomhed baseret i København, grundlagt af Ernestas Klevas. Hans uddannelsesmæssige rejse til Nepal, for hans Master speciale i folkesundhed, udfoldede sig til et socialprojekt. Fascineret af synet, af nogle små te-landmænd i Himalaya højland, som producerer den fineste kvalitet te, dannede han Tealure.

image05

Som den ivrig te elsker han var, inspireret af sin opdagelse, blev han helt fordybet i denne endnu ikke opdaget magiske verden, af ren Nepalesisk te. Han blev meget længere end oprindeligt planlagt, og oplevede på første hånd, de kampe og udfordringer landmænd står over for, så de kan overleve, som te avlere.

Ved at kombinere hans lidenskab for kvalitet te, med ønsket om at skabe positiv forandring for menneskerne han havde mødt i Nepal, etablerede Ernestas Tealure. Dedikeret til at hjælpe med at opbygge drømme for det Nepalesiske te samfund og forbedre deres livskvalitet, ved at indføre autentisk Nepalesisk te til resten af verden. I 2014 begyndte Tealure at sælge løse teblade online og i flere forretninger rundt i København, fra nabolagets caféer til Michelin stjerne restauranter for at etablerer sig, som et Premium kvalitetsmærke.

image03

Tealure bruger cookies til at sikre at du får den bedste oplevelse med vores shop.

Forstået!