Den gyldne vejledning til at brygge den perfekte kop te

Vælg fra vores store og udsøgte samling af teer, fremskaffet fra de mest udsøgte te haver fra højlandet Ilam i Nepal.

Løs te

Brug løse teblade, der er blevet samvittighedsfuldt udvalgt, systematisk indkøbt og perfekt pakket for at bevare renhed, friskhed, duft og smag. Løse teblade har brug for plads til at udvide og udsende deres æteriske olier, aroma og dufte. Til den optimale bryg, brug 3 gram te for hver 2.5 dl. vand. Løse teblade varierer i tæthed, så brug en teskefuld til fine blade (Autumn GreenJasbire Black) og op til 3 teskefulde til grove blade (Autumn White).

Teposer

Gourmet Tealure teposer gør det nemmere at kombinere både kvalitet og bekvemmelighed. Vi pakker vores te i pyramide breve, der øger gennemstrømningen af vand og gør det muligt at opnå en smagfuld, bæredygtig, Fair Trade bryg [Explore our Teabags].

Vand

Den bedste bryg er lavet med meget iltet vand, med en pH-værdi som er lig med eller lige under 7. Vi anbefaler at bruge vand filtrerings systemer, der eliminerer uønskede kemikalier og mineraler.

Temperatur

Den korrekte vandtemperatur er af væsentlig betydning for at lave te. Standard opfattelsen, at kogende vand anbefales til alle tetyper, er ikke nødvendigvis sand. Hver sort te kræver en lidt forskellig temperatur til at fremkalde essensen af teen. Derfor, anbefales en el-kedel med temperatur-indstilling.

Man må ikke overkoge vandet! Så snart vandet når kogepunktet, tages det væk fra varmekilden. Når vandet koger, mister det en del af sin ilt. Jo mere ilt du har i dit vand, jo bedre bliver din te smag.

Perfekt te dosering

Den korrekte andel af te, temperaturen og tiden er afgørende for den perfekte bryg, som lokker den bedste aroma og smag frem. Så hvis du ønsker at drikke og nyde en ophøjet tesmag, så følg vores formel! Diagrammet nedenfor bør hjælpe dig i din søgen efter den perfekte kop te.

TealureHandyTeaMakingGuideEngDan

Tealure bruger cookies til at sikre at du får den bedste oplevelse med vores shop.

Forstået!